Annons

Nytt rån på Netto

Nettobutiken på Karlslundstorget har råkat ut för det tredje rånet på mindre än ett år. Den 16 januari rånades både livsmedelsbutiken och den intilliggande spelbutiken. Den 26 mars var det skedde rån nummer två i bygget. Denna gång bara mot livsmedelsbutiken. Den 11 juni rånades spelbutiken och idag var det alltså dags för Netto igen.
– En ensam maskerad ung man, klädd i svart, kom in i butiken cirka 18.15 och hotade personalen med ett pistolliknande föremål. Han tilltvingade sig en kassalåda med en okänd summa pengar och försvann till fots i riktning mot Pilängsskolan, säger Kenneth Andersson på kriminaljouren i Helsingborg.

Ett stort antal polispatruller genomsökte närområdet under kvällen och även en helikopter surrade över platsen. Polisen har dock inte lyckats gripa någon misstänkt vid 20-tiden på kvällen.
– Samtidigt som vi just nu förhör ett flertal vittnen så letar vi, men än har vi inte lyckats få upp något spår, avslutar Kenneth Andersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser