Annons

Kronan besegrade Lugi

Efter rejält matchuppehåll på hela fem veckor var det i söndags åter dags för Kronan att ge sig in i hetluften. För motståndet svarade Lugi och redan tidigt stod det klar vilket lag som var starkast för dagen. Kronans volleybolltjejer kunde knipa årets andra seger efter 3-0 mot lundensarna.
– Kronan spelade med ett nyvunnet självförtroende och alla spelare får klart godkänt för sina insatser både på plan och på bänken. Mest positivt var lagets poängskörd på eget spel, istället för motståndarmisstag, säger Heidi Holm i Kronan Volley.

Anfallspoängen delades jämt ut på olika anfallspositioner, något som visar på stabil servmottagnings- och försvarsspel. Passaren Nelly Kostal var nöjd med framspelen och tackade spelarna med välplacerade pass.

Annons
 

Matchens bästa spelare utsågs för båda lagen och för Kronans del blev det Fanny Persson, vänsterspiker.
–  Fanny tog för sig på planen och avgjorde bollar på svåra lägen. Våra yngre tjejer gjorde bra inhopp, Sara Olsson på liberoposition och Alexandra Anderberg på högerposition.

– Det var tio nöjda tjejer som samlades till matchutvärderingen. Alla var överense om att lagets självförtroende hade förbättras avsevärd sedan förra säsongen och den gemensamma nämnaren i var att vi äntligen känns som ett lag, avslutar Heidi Holm.

Med två nya fräscha poäng i bagaget reser Kronan till Hässleholm nästa söndag för att fightas om ytterligare två poäng.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser