Annons

Demensförening bildad i Landskrona

Demensförbundet har åtta lokala föreningar i Skåne och nu finns det även en i Landskrona.
Landskrona Svalöv demensförening skall bland annat verka för att fungera som lokalt kontaktorgan för anhöriga samt erbjuda stöd och rådgivning samt ge ökade kunskaper om demenssjukdomar och demenssjukas behov.
Dessutom kommer föreningen att följa med och delta i lokal utveckling av vård och omsorg av demenshandikappade samt vara en länk mellan anhöriga och ansvariga inom vården.

Ett konstituerande medlemsmöte hålls torsdagen den 4 december klockan 18.30 på Almstigen 8 i Livsglädje Landskronas lokaler. Medlemsmötet inleds med att Kerstin Skornicka Persson, demenssjuksköterska i Landskrona Kommun, och Kerstin Holgersson, demenssjuksköterska i Svalöv Kommun, berättar lite om och svarar på frågor om demensvården i våra kommuner.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser