Annons

Cirkus Cirkör tillbaka på teatern med Doverie

I samband med nya skolföreställningar och workshops med elever i klass 6 och 8, ger Cirkus Cirkör den Landskronaproducerade uppsättningen Doverie den 20 november klockan 19:00.

Det är inte alltid så lätt att veta vad man vill eller vart man vill…ett vägval kan ju ha oanade konsekvenser….eller är det ödet som bestämmer allt?  Att våga chansa, att våga ge sig hän och att våga stå kvar när någon närmar sig. Doverie betyder tillit på ryska, i denna föreställning utmanas ordet och vi får följa med på en resa som kanske inte gör oss klokare men som i alla fall ställer saken på sin spets… vem litar du på och vem fångar dig när du faller?

Det är parakrobaterna Henrik Agger och Louise Bjurholm som arbetat fram Doverie i samarbete med regissören Lars Wassrin. Med parakrobatik, dans, rullskridskor och jonglering framförs en berättelse som nycirkusföreställning om tillit, om att våga, om att falla och om att våga bli fångad.

Biljetter säljs genom Julius biljettservice.

Läs mer om vad vi skrev om Doverie och Cirkus Cirkör i våras:
– Direkt från Moskva till Landskrona
– Nycirkus på schemat

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser