Annons

Gymnaster mätte krafterna internationellt

Landskronagymnaster har i helgen tävlat i Nevis Cup. En internationell tävling med 22 deltagare från Nederländerna, Polen, Norge, Serbien och Sverige.
Junioren Claudia Gunnarsson som gjorde sin första internationella tävling gick in på mattan med många fjärilar i magen. Claudia lyckades trots detta utföra ett stabilt tunnbands program. Formen höll i sig även till de två andra programmen i rep och boll, meddelar Linda Molin från Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening, som fick se Claudia sluta på en 15:e plats.

Klubbkompisen Emma Sandell som var i Tyskland på en stor internationell tävling för två veckor sedan hade hunnit skaffa sig rutin.
–  Efter ett rep program med lite små missar lyckades Emma ladda om. Ett bra och fartfyllt tunnbandsprogram fortsatt med ett boll där kasten satt där de skulle. Emma blev mycket nöjd med sin 6:e plats, avslutar Linda Molin.

 Domare från Landskrona var Jenny Engdahl och Ida Nordehammar.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser