Annons

Framgångar för Landskrona Pistolklubb

Landskrona Pistolklubb har arrangerat M-kretsens sjätte kretsfälttävling för året. För första gången på många år var vädret behagligt under tävlingsdagen och skyttarna kunde vandra runt den åtta stationer långa banan på Mariebergs skytteområde på ca 1,5 timmar. 191 starter genomfördes. Varje deltagare skjuter 48 skott och tiderna varierar mellan 7 och 14 sekunder per station.

LPK fick två klasssegrare genom Bengt Karlsson som fick 48 träffar i revolver klass 3  och Lotta Wahér som vann damer klass 2. Bengt hade en av två fullpoängare i hela tävlingen. Fredrik Loord blev tvåa i klass C på utmärkta 45 träffar. Konkurrensen var hård i den största klassen, C3, och här fick Per Engström en 19:e plats på 44 träffar. Samma resultat hade Leif Andersson i Veteraner äldre på tredje plats och Björn Svensson på fjärde plats i Veteraner yngre.
– Sammantaget var det en lyckad tävling både resultat- och organisationsmässigt, meddelar Leif Kulander.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser