Annons

Pia Andersson ny VD för Annehem

Pia Andersson tillträde som ny VD för Annehem Fastigheter AB i onsdags. Hon efterträdde Peter Strand, som blir ny VD för Victoria Park AB.
Pia Andersson anställdes på Annehem för snart två år sedan. Hon har en lång och gedigen bakgrund från byggbranschen, bland annat med 19 år på byggbolaget NCC och tre år på HSB Skåne. På Annehem Fastigheter har Pia Andersson hittills haft rollen som projektchef, med ansvar för samtliga bolagets projekt.

Annehem utvecklar och förvaltar fastigheter i Öresundsregionen, en av de mest dynamiska och aktiva regionerna i Europa. Bland de pågående projekten märks planering av nyproduktion av bostäder vid Folkets park samt Point Hyllie som ska byggas i anslutning till Citytunnelns station Hyllie. Annehem bygger också upp en omfattande portfölj av förvaltningsfastigheter i Skåne, där den senaste satsningen är en genomgripande utveckling av Landskronas cityhandel och stadskärna i form av kommersiella lokaler och bostäder.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser