Annons

Litterärt gästabud med Lärn och Flygt

I den mörka månaden november arrangeras varje år Litterärt Gästabud på Stadsbiblioteket. Gästabudet har en lång tradition och är en given höjdpunkt för många. Kända författare presenterar sina böcker, berättar om sig själv och sitt författarskap.

I år får besökarna nöjet att samtala med författarna Viveca Lärn och Torbjörn Flygt.

Annons
 

Om författarna:
Viveca Lärn började sin författarbana som barnboksförfattare. Hennes romaner för vuxna slog igenom under 90-talet. Med böckerna om Saltön blev hon känd för många. I höst är hon aktuell med boken Aprilväder.

Författaren Torbjörn Flygt slog igenom med boken Underdog 2001. I våras kom boken Himmel ut, en samtidsskildring som beskriver tre kärlekar i tre olika hörn av samhället.

Litterärt Gästabud är ett samarrangemang mellan Stadsbiblioteket och Bibliotekets vänner och kräver biljetter kan köpas på Stadsbibliotek och Bok & Papper. Arrangemanget äger rum fredagen den 14 november klockan 19.00.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser