Annons

Berits trädgårdsår

Berit Adrielsson strax norr om Glumslöv är en stor trädgårdsentusiast.
Onsdagen den 12 november klockan 19.15 kommer hon i ord och bilder bjuda på en årsrunda i sin trädgård då hon föreläser på Häljarps bibliotek.

Vanligen förenklar man sin trädgård när man kommer upp i åren, Berit gjorde tvärtom och utökade den med 1000 m2 . I den skulle det bland annat få plats en kryddträdgård med magiska växter och en stor lavendellabyrint.

Annons
 

Utifrån sin mångåriga trädgårdserfarenhet och djupa kunskap om trädgårdsväxter bjuder hon besökarna på odlingstips och växthistorik. Hur skaffar man frö från England, när börjar man förkultivera på våren, varifrån kommer den vackra pionen. Berit har mer än 70 olika sorter! Hur håller man en stor trädgård levande trots brist på tid o. s.v.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser