Annons

Robin Wikman till Häcken

Det är inte många spelare i BoIS a-trupp som får godkänt för den gångna säsongen. En som dock har klarat sig hyfsat är vänsterbacken Robin Wikman. På måndagen stod det emellertid klart att Wikman lämnar BoIS för spel hos allsvenska nykomlingarna BK Häcken de kommande tre åren.
– Det blev klart för ett par dagar sedan. Men kontraktet börjar inte gälla förrän efter nyår, säger Robin Wikman till Landskrona Direkt.

Många trodde att Robin var på väg till HIF men han vill helst inte tala om andra eventuella spekulanter. Valet av Häcken var enkelt.
– Jag fick ett mycket gott intryck av Häcken och mina chanser att få spela från start är skapliga. Förutom att jag då får spela i allsvenskan så ökar mina chanser att en vacker dag ta en plats i finska a-landslaget, avslutar Robin Wikman.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser