Annons

60-talsidoler på teatern

På självaste Luciadagen blir det nostalgikväll på teatern. 50-, 60- och 70-talshitsen kommer att avlösa varandra. Det är The Cadillac Band med bland annat Svenne Hedlund från Hep Stars och Tommy Blom från Tages som bjuder på show.

Utöver Svenne och Tommy Blom står BB Cunningham från Jerry Lee Lewis band på scenen tillsammans med James Lott, Gert Lengstrand och Alicia Helgesson.

Annons
 

The Cadillac band som kompar musikerna består av Börje Hallberg bas, sång, Mats MP Persson sologitarr, Bengt Wikström, solo/kompgitarr, Jonny Zandihn solo/kompgitarr körsång, Ulf Nilsson trummor, diverse rytminstrument, Christer von Zweigbergk (Rock Ragges pianist) och Jonas Stoltz.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser