Annons

Spöken intar stan

För tolfte året i rad är det dags för Spökafton, årets mest kusliga kväll i Landskrona city. Torsdagen den 30 oktober mellan kl. 18-21 fylls gator och torg i Landskrona av små- och stora spöken.
– Arrangemanget är smått unikt för Landskrona. Jag har åtminstone inte hört talas om liknande aftnar i andra städer, säger Louise Petersson på CA-Event som håller i trådarna för Landskrona Citysamverkans räkning.
– Naturligtvis hoppas vi på ett nytt publikrekord.

Under Spökafton kommer det att vimla av småspöken och fyllas av spöklika aktiviteter, eldshower och musik. Ett fullspäckat schema väntar besökarna med bland annat tävlingen Spökjakten och det populära Spöktåget som går genom city. På plats finns också Spöktältet – där det berättas spännande spökhistorier. Nytt får i år är filmtältet där man kan ta plats och svepa en filt om sig och vända blicken åt Rådhusets fasad där filmen Lilla Spöket Laban visas. Butiker och restauranger håller öppet hela kvällen.
– Vi hoppas att det blir samma succé i år och att Landskronaborna beger sig ner till city, avslutar Louise Petersson.

Annons
 

För ett detaljerat program, besök Landskrona Citysamverkans hemsida.

Spökafton har funnits i Landskrona varje år sedan hösten 1997 då det startades på initiativ av dåvarande Vänliga Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser