Annons

Miriam Aida på Strand

På fredag gästar Miriam Aida Landskrona. Miriam som är en av landets mest populära jazzsångerskor med internationell karriär spelar på Jazzhouse tillställning på Strand. Utöver den välkända vokalisten består bandet av Daniel Tilling på piano, Moussa Fadera på trummor samt Martin Sjöstedt på bas 
– Det utlovas egen musik, standardjazz, blues och latin allt i en skön mix. Miriams senaste skiva, Come on home, som släpptes i våras har fått väldigt bra kritik, säger Peter Both och ser fram emot något utöver det vanliga.
– Detta kommer att bli en totalupplevelse som man inte får missa.

Som vanligt när Jazzhouse står som arrangör öppnar dörrarna kl. 19 och musiken startar cirka 20.30.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser