Annons

Gymnaster tävlade i Tyskland

Den gångna helgen var Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening i Paderborn, Tyskland och tävlade. Representanter för klubben var Emma Sandell, Wiktoria Matulaniec och Josefin Ohlsson samt tränare Caroline Söderstierna och domare Jenny Engdahl. Sammanlagt tävlade cirka 160 gymnaster från 17 länder.
– Konkurrensen var mycket hård men tjejerna lyckades trots detta göra bra ifrån sig. Bäst gick det för Josefin som tävlade i en egen klass för tjejer födda –98, berättar Caroline Söderstierna som fick se sin adept sluta på en sammanlagd 13:e plats.

Josefin gick även vidare till grenfinal där hon fick köra sitt kägelprogram. Här slutade hon som sjunde flicka av åtta. För Emma och Wiktoria som tävlade i juniorklassen blev det en 29:e plats respektive 31:a plats.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser