Annons

Lejonet förlorade i hemmapremiären

Lejonet klarade inte av att följa upp skrällen från seriepremiären då man bortaslog favoriterna Trelleborg. Sannarp blev snäppet för svåra i hemmapremiären. En match som gästerna kunde vinna med 5-0.

Det var påtagligt nervösa Lejonet-spelare som åkte ut på isen i Karlslundshallen på söndagskvällen. Sannarp hade mest puck men det skulle dröja till mitt i första perioden innan ledningsmålet föll. Lejonet hade sedan ett par chanser att utjämna men lagets  powerplay fungerande inte alls istället utökar Sannarp sin ledning med dryga tre minuter kvar av perioden.

Annons
 

I andra perioden hade Simon Johansson två ribbträffar men puckuslingen ville inte gå lejonets väg. Även Mattias Hermansson hade ett jätteläge men perioden slutar 0-0.

När det inte heller vill sig i inledningen på tredje perioden utan gästerna gör 0-3 något snöpligt infinner sig känslan av att ”tåget gått”. Sannarp gör yttreligare två mål och amtchjen slutar 0-5.  
– En eloge till alla killarna som visar en härlig lagmoral trots motgången. De verkligen försöker fast man ligger under hela matchen. Man smäller på i närkamperna. Denna kväll ville inte pucken Lejonets väg och hur man än försökte så stod Sannarps duktige målvakt, Jimmy Olsson, i vägen, konstaterar Torbjörn Torpling i Lejonet.

MATCHFAKTA
Resultat: 0-5 (0-2, 0-0, 0-3)
Målgörare: Sannarp:  Mattias Svensson 2, Sebastian Kleveros, Alexander Mattsson och Robin Johansson
Skott: 30-31
Utvisningar: Lejonet 6 x 2 min Sannarp 4 x 2 min 1 x 10 min
Publik 187 pers.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser