Annons

Aktivt höstlov med allt från Guitar Hero-mästerskap till spökaftnar

I veckan firar stans ungdomar höstlov.
Redan i helgen fanns det flera aktiviteter att välja på för de lovlediga.
Bland annat var det Guitar Hero-mästerskapskval i Landskrona. Arrangemanget svarade aktivitetshuset Plantan för. Av de 48 deltagarna som ställde upp tog sig tre personer från varje nivågruppering vidare till finalen som hålls på Landskrona Teater på torsdag.

Stämningen var verkligen god under söndagskvällen på Plantan. Utöver de 48 modiga deltagarna fanns även ett 20-tal i publiken som alla satt hänförda framför den enorma projektorskärmen. Rent av skymtade kommunalråd Torkild Strandberg (fp) i publiken.
– Jag är lite förkyld, lät bortförklaringen till att han inte ville gå upp på scen.

Annons
 

Värd under de fem hårda kvaltimmarna var projektledaren Murat Saglamoglu som skötte lottning och agerade domare. Först avverkades ett gruppspel följt av en utslagstävling.
Vem som blir Landskronas Guitar Hero avgörs nu på torsdag och mycket fina priser är utlovade.
  Priserna är hemliga än så länge, men jag kan lova att det kommer uppskattas av alla Guitar Hero fans, lovade Murat Saglamoglu.

Höstlovet bjuder på flera aktiva aktiviteter.
Redan ikväll är det spökdisco på Karslundsbadet och på Nova är det TJEJmåndag där töserna kan  prova på rytmik och träna sin taktkänsla.

Tisdagens playstationturnering i FIFA-09 kommer att förvandla ungdomsgården Nova till en fotbollsarena.

På onsdag är det så dags för lovets riktigt stora arrangemang då årets upplaga av ungdoms-Night Cap går av stapeln i idrottshallen mellan klockan 16-01.

Torsdagkvällen bjuder så på stor final i Guitar Hero på teatern.

–  Under Halloween-helgen kommer vi att ha spökrunda och skräckfilmer på fredagen och CSI´s mordgåta och skräckfilmer på lördagen på Nova, hälsar Lotta Andersson på Fält- och fritidsgruppen.

På skolorna i Häljarp och Glumslöv kommer det också att vara Halloween-tema.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser