Annons

Inför hockeypremiären

Inför Lejonets hemmapremiär mot Sannarp nu på söndag passade vi på att ta ett litet snack med lagkapten Mattias Hermansson.

Hur är läget i laget och hur är det efter vinsten mot Trelleborg?
– Vi har väldigt rolig och det är en härlig stämning i truppen. I matchen mot Trelleborg visade alla ett stort hjärta och alla kämpade för varandra. Vi är ett ungt lag som saknar en hel del rutin men mot Trelleborg visade vi att motivation slår klass.

Annons
 

Sannarp hemma nu på söndag, dina tankatrom denna match?
– Sannarp är ett bra lag, så vi får inte tro at vi är världsmästare bara för vi slog Trelleborg. På söndag är det en ny match och vi måste spela efter våra resurser. Vi saknar Bob, Robert Kjellson, som är i New York, men får tillbaka två bra backar, Fredrik Olsson och David Losell, och det känns bara bra. Vi ska bara fortsätta som vi gjorde i Trelleborg och visa samma hjärta nu på söndag. Det står 0-0 när matchen börjar, sen får vi se vad som står på tavlan efter 60 minuter.

Vilken är målsättningen för säsongen?
– Jag tror helt klart att vi blir topp 5 och en play off plats.

Nersläpp i Karslundshallen imorgon, söndag är klockan 17.00

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser