Annons

BoIS elva… igen

De högtflyggande planerna på en allsvenska comeback efter årets säsong kom på skam. Nu är säsongen definitivt över för Landskrona BoIS även om det under långa stunder såg ut som om de för dagen rödklädda BoIS-spelarna tagit ut semestern i förskott. Häcken är klara för Allsvenskan 2009 efter 4-0 mot Landskrona BoIS på ett blåsigt Rambergsvallen i eftermiddags.

Någon motivation att tända till och klättra två platserna i tabellen och därmed se till att föreningen kunde inkassera i runda svängar 150 000 extra för en bättre placering verkade inte finnas. BoIS slutar elva för andra året i rad, heltidsproffs till trots.

Annons
 

Elfteplatserna var bättre förr
2008: 11:a i Superettan
2007: 11:a i Superettan
2006: 5:a i Superettan
2005: 12:a i Allsvenskan, förlorar sedan mot GAIS i kvalet
2004: 11: i Allsvenskan (Örgryte, AIK och Trelleborg efter BoIS)
2003: 11: i Allsvenskan ( Sundsvall. Öster och Enköping efter BoIS)
2002: 11: i Allsvenskan (IFK Göteborg, Norrköping och Kalmar efter BoIS)

Mer om matchen kan du läsa på BoIS hemsida >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser