Annons

Ingen utbyggnad av Seglarpaviljongen – Medlemmarna i LSS har sagt sitt

Krögaren på Seglarpaviljongen Poul W. Lorenzen har sedan en tid tillbaka öppet gått ut med att han vill sälja krogen. Sedan en tid tillbaka har det också funnits en krögare som ville ta över rörelsen. Den nytilltänkta krögaren hade planer på att förändra mycket. Bland annat så ville han ha restaurang i hela den första våningen av huset.

Detta var något som styrelsen också tyckte lät bra och ett förslag arbetades fram men i förra veckan rann hela affären ut i sanden.

Annons
 

Vad Landskrona Direkt erfar så gick affärerna så långsamt att den nya krögaren hoppade av och köpte en krog i Lund i stället.

Men det är inte säkert att det blivit någon affär ändå. Medlemmar i Landskrona Segelsällskap, vilka äger fastigheten, fick nys om ombyggnaden och ville ha ett ord med i spelet.

På ett extra möte som hölls på måndagen röstades det fram att restaurangen ska ha samma ytor i framtiden som den har idag. Alltså blir det ingen utbyggnad om medlemmarna får som de vill.

Att styrelsen arbetat fram ett förslag som nu medlemmarna sätter stopp för är inget som stör ordförande Peter Malmberg.
– Nej, det är inget konstigt. Det är medlemmarna som röstat fram oss och vi sitter på våra poster för att medlemmarna vill så. Vill de då att restaurangen ska ligga i halva byggnaden så ska den göra det, sade Peter Malmberg till Landskrona Direkt på tisdagen.

Poul W. Lorenzen hoppas dock att kunna få sålt sin restaurang trots att den förra köparen hoppade av.
– Det blir det bästa för alla parter. Jag vill inte driva Seglarpaviljonen vidare. Jag vill gå vidare i mitt liv och har andra planer. Med tanke på hur situationen mellan mig och Landskrona Segelsällskap har sett ut de senaste åren så tror jag även att de gärna ser en annan krögare än mig här, säger Poul W. Lorenzen som har kontrakt i lokalen till och med den 31 mars 2010.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser