Annons

Action när Kulturskolan arrangerar workshop i stagefighting

På scen men framförallt på film får publiken ofta ta del av dramatiska slagsmål och fajter. Bakom dessa ligger mycket träning för att de ska bli så realistiska som möjligt. Varje utfall är noga koreograferat och kräver minutiösa förberedelser.

Torsdagen 23 oktober kl.18.30 erbjuder Kulturskolan en workshop i ”Find a weapon” med Åsi Hildebrand som har lång erfarenhet av stagefighting. Denna kväll får man prova på fajtas med saker som man normalt inte slåss med. Alla som vill delta tar själv med sig två föremål som man vill använda men inte är rädda om. Det kan vara ett gosedjur, en kudde, en docka, en visp, en bok, en badhandduk osv. Aktiviteten kräver ledig klädsel.  Ungdomar från 12 år och uppåt hälsas välkomna till en actionfylld kväll i Kulturskolans lokaler på Regeringsgatan 30 i Landskrona. Det finns plats för 14 deltagare. Anmälan sker på telefon 47 45 43.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser