Annons

Söndrig tågledning orsakade kaos

Många Landskronabor som pendlar med tåg söderut fastnade sent i går eftermiddag på olika perronger söder om stan. En ledning som gått sönder mellan Malmö och Lund vid 17-tiden gjorde att all tågtrafik mellan de båda städerna låg nere länge och väl.

En av de drabbade var Landskrona Direkts medarbetare Kary Persson som stod och väntade på perrongen i Lund.
– Vi var ett gäng som väntade på tåget i Lund. Plötsligt när vi stod på perrongen såg vi hundratals människor komma gående på spåret och in på stationen. Hur långt de gått från sitt stillastående tåg vill jag inte ens tänka på, säger Kary Persson.

– Ett par timmar försenade kom vi dock iväg. Tåget var då så fullpackat att minnena om tågluffning i sydligare breddgrader på 70-talet dök upp, avslutar Kary Persson.

Tidigt på torsdagsmorgonen var tågen åter igång som vanligt.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser