Annons

Musik till soppan

På torsdagslunchen kan man denna vecka stifta bekantskap med ett nytt samarbete mellan två malmömusiker, där den egna repertoaren står i centrum. Med gitarr, röst, piano och dragspel framförs såväl sånger som instrumentala låtar i ett nära och lekfullt möte mellan Caroline Leander och Peter Tegnér.

Kort om artisterna:
Caroline Leander är pianist, sångerska och kompositör med tre skivor i eget namn i bagaget. Hon har gjort ett flertal turnéer i Skandinavien, Tyskland, Italien och Frankrike. Caroline är ena halvan i den franskklingande duon Prunes, och sågs i somras som pianist på Skillinge Teater i revyn ”Snart halvtid” av och med Michael Segerström.

Peter Tegnér är gitarrist och kompositör. Utgör ena halvan i HappyNewDog, känd för sina solnedgångskonserter i Västra Hamnen, Malmö, samt driver trion Tales som i början av nästa år släpper en ny skiva i samarbete med Björn Ranelid.

Till musiken serveras denna gång potatis- och purjolökssoppa, bröd, sallad, dryck, kaffe och chokladbit. Bord bokas lämpligast på telefon  0418-47 30 13.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser