Annons

U21-landslaget besegrade BoIS

BoIS mötte idag Sveriges U21-landslag i en träningsmatch i Falkenberg. BoIS började bra och skapade en hel del i första halvlek.
– Då hänger vi med bra. Vi skapar några riktigt bra lägen och så gjorde även landslaget. Skillnaden var att de var betydligt mer effektiva. Vi lyckades inte förvalta våra chanser medan de gjorde två mål, säger BoIS tränare Anders Linderoth om första 45 minuterna.

I andra halvlek byttes samtliga BoISare förutom Peter Karlsson i målet och Philip Andersson ut. De randiga började även denna halvlek bra men efter ett tag så tappade BoIS i kvalitet.
– Vi började slarva med passningarna och gjorde enkla misstag. Detta straffade sig och landslaget kunde göra ytterligare två mål, fortsätter tränaren. BoIS kulle dock få ett tröstmål på övertid.
– Vi får en jättebillig straff som Mikael Dahlgren slog i mål.

Annons
 

Sammanfattningsvis är Anders Linderoth nöjd.
– Man ska vara medveten om att vi mötte ett landslag med samtliga spelare i allsvenskan eller motsvarande. Undantaget målvakterna. Jag tycker att vi hängde bra med i det höga tempot. Kan vi plocka fram spelet vi hade i första halvlek till matchen mot Ängelholm på måndag så kommer vi definitivt att ge dom en match, avslutar tränaren.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser