Annons

På tråden – en rosainspirerad Huttunen

Hallå där fredagskrönikör, Marko Huttunen!
Hej, vad trevligt att höra lite skånska.

I veckans krönika uppmärksammar du Cancerfondens pågående Rosa Bandet-kampanj.  Vilket härligt engagemang, men varför?
– När jag åker pendeltåg och tunnelbana ser jag människor, fram för allt kvinnor, som stolt visar upp att de stödjer Cancerfondens forskning genom att bära ett Rosa band. Det är roligt att människor sluter sig samman och stödjer något så ädelt som cancerforskning, förklarar Marko Huttunen.

Annons
 

Härom året utmanade du i egenskap av ledamot i kommunfullmäktige de andra karlarna i församlingen att odla mustasch för att uppmärksamma Cancerfondens dåvarande kampanj för forskning om prostatacancer. Är du lobbyist?
Haha, jag lobbar alltid för Cancerfonden.  Jag ställer upp för att jag har möjlighet och tycker att de gör ett behjärtansvärt arbete i kampen mot cancer. Många människor drabbas av den hemska sjukdomen på ett eller annat vis, säger Marko Huttunen.

Vill du göra som Marko och stödja Cancerfonden?
SMS:a  ROSA till 72900, eller besök Rosa Bandets hemsida, http://www.rosabandet.se.

Läs mer:
Ta mig till Huttunens fredagskrönika

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser