Annons

Gymnasiemässa i Folkets Hus

För första året anordnar Landskrona-Kävlinge-Svalövs gymnasieförbund en gymnasiemässa för elever och föräldrar som står inför valet av gymnasieutbildning. Mässan kommer äga rum för elever i grundskolan i dessa tre kommuner torsdag 9 och fredag 10 oktober. Lördag 11 oktober kl.10-12 är mässan öppen för föräldrar och allmänhet. Plats är Folkets Hus i Landskrona.

Vid mässan kommer Allvar Gullstrandgymnasiet, Enoch Thulingymnasiet, Justus Tranchellgymnasiet, Idrottsgymnasiet, Frans Möllergymnasiet, Selma Lagerlöfgymnasiet och Svalöfs gymnasium från gymnasieförbundet att delta. Detsamma gäller de båda fristående gymnasieskolorna Landskrona Fria gymnasium och Landskrona Praktiska gymnasium.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser