Annons

BoIS möter U21-landslaget

BoIS sportchef Mats Aronsson fick på tisdagen ett telefonsamtal från U21-landslagets förbundskapten Tommy Söderqvist. Anledningen till samtalet var att Söderqvist vill att hans U21-spelare ska möta BoIS a-lag.
– De skulle möta Georgien men av olika anledningar kunde de inte komma. Tommy undrade då om BoIS var villiga att ställa upp som sparringpartner och det tackade vi naturligtvis ja till, säger Aronsson på onsdagen.
– Vi fick matchen bekräftad idag. Den går av stapeln i Falkenberg på fredag klockan 13.00.

BoIS åker upp till Falkenberg med samtliga a-lagsspelare som är hela och friska. Med på bussen är även j-lagsspelarna Philip Andersson och Simon Alm.
– Det ska bli kul att mäta sig med gräddan av landets ungdomsspelare, säger BoIS tränare Anders Linderoth.
– Vi har bestämt att samtliga i truppen plus de två juniorerna ska få spela. Det betyder att ingen kommer att spela mer än 45 minuter men samtidigt så är det ett utmärkt tillfälle att visa upp sig, framför allt då för de unga spelarna, säger Linderoth.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser