Annons

Ny förlust för BoIS

Efter segern mot Mjällby på IP förra veckan så var det många som trodde på en BoIS-seger då laget ställdes mot Falkenberg på tisdagen. De som såg matchen på plats och som hejade på BoIS önskade dock att de stannat hemma. De randiga föll med 2-1 efter en riktigt bedrövlig insats.
– Jag är heligt förbannad. Jag vet inte vad jag ska säga. Det verkar som att killarna är nöjda med att hamna på tionde plats. Inställningen var inte bättre idag, säger en mycket upprörd Anders Linderoth.

Falkenberg tog ledningen med 1-0 i första halvlek och utökade till 2-0 innan Mirza Jelecák reducerade med knappt tio minuter kvar.
– Den enda som kan få godkänt är Christoffer Carlsson som dribblade och försökte vara konstruktiv. Men när han väl fick in bollen så var det på sin höjd Fredrik Olsson som var framme. Men det räcker inte på långa vägar mot Falkenberg.

Annons
 

I och med förlusten är det helt klart att BoIS spelar i Superettan även 2009.

Läs mer på BoIS hemsida. Adressen är www.landskronabois.com.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser