Annons

Falcons knep en tvåpoängare

Falcons var på väg mot sin andra trepoängare för säsongen i lördags, men när det endast återstod elva  sekunder kunde gästerna från Fagerhult kvittera till 3-3.  Nu bet Falcons ihop och kunde i förlängningen avgör rättvist i powerplay genom Joachim Magnusson. FAlcons övriga mål gjordes i tur och ordning av Jacob Rosengren, Nicklas Lidholm och Mathias Andersson.

Hemmamatch på söndag igen
Nu väntar en ny hemmamatch på Falcons redan på söndag mot Lindås detta på grund av en matchändring.
På grund av att Lindås skall möta Landskrona Falcons i Scandinavium söndag 4 januari, egentligen omgång 4, så har hemma/borta matcherna bytts så att Landskrona Falcons möter Lindås hemma söndag 12 oktober kl 18.18 i Landskrona idrottshall, låter klubbens sportchef Petri Manu meddela.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser