Annons

Lejonet har något på gång

Söndagens träningsmatch mellan Lejonet och Tyringe bjöd på bra tempo och en härlig inställning av de unga Lejonen. Nu skiljer det en division mellan lagen så föga överraskande kunde gästerna slut vinna med 2-3. Trots att Tyringe hade mest puck så ska skapade gästerna inte mycket i anfallszon och när man väl kom till avslut så stoppade Lejonets bäste spelare för kvällen, August Mazzeti Nissen i målet, det.

Gasen i botten
Tyringe satte press direkt och ägde inledningsvis pucken totalt.  Gästerna tog också helt rättvist ledningen halvvägs in i första perioden. Ett par minuter senare kvitterade Lejonet genom  Simon Johansson och jämnar därefter ut spelat någorlunda.

Annons
 

August Mazzeti Nissen bjuder på ett par svettiga räddningar i andra perioden vilket gör att Lejonet kan gå segrande ur den sedan Jesper Wenzel passning letat sig fram till Kenny Hylander som snyggt gör 2-1.

Tyringe satte full fart direkt i början av tredje, något som också gav utdelning. Kvitterat redan efter två minuter. Tyringe får sen spela 5 mot 3 i över 1,5 minut och här orkar inte Lejonet hålla emot. Tyringe gör 2-3 efter lite stök framför Lejonets  mål och pucken tar oturligt på en Lejonetback och går i mål.
– Klara man att hålla detta spelet när serien börjar, så blir det en mycket rolig säsong, säger Torbjörn Torpling.

Riktigt nöjd med insatsen är också tränare Magnus Hermansson.
– Vi gör en mycket bra match och jag är imponerad av killarna.

Matchfakta
Resultat: 2-3 (1-1,1-0,02)
Målgörare: Simon Johansson och Kenny Hylander.
Skott: 15-45
Utvisningar: Lejonet: 9×2 min 1x 10min Tyringe: 3x2min

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser