Annons

Gotte på torsdagslunchen

I veckans torsdagslunch på teaterrestaurangen intar musikanten Roland Gotte Gottlow scenen med musik från hela vaaaaaarlden.

Så här presenterar han sig själv:
– Jag är sångare, dragspelare, pianist, gitarrist med mera.
Blues och jazz med rötter i afrikansk musik väckte mitt intresse för folkmusik och improviserad musik. Först amerikansk, sedan nordisk. Senare kom influenser från Västafrikansk musiktradition. På min väg har jag spelat med artister som Don Cherry och Queen Ida, Jali Alagi Mbye och Mats Edén. En väg som fört mig till platser som Hven, Saigon och Zinguinchor.

Annons
 

För den oinvigde kan det meddelas att konceptet för en torsdagslunch är ”en timmes ospecificerad resa” – denna gång som sagt med Roland Gottlow som ciceron och vegetarisk lasagne som proviant. Som vanligt börjar man klockan 12 och bokning sker på telefon 0418 – 47 30 13.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser