Annons

Veckans läsarbilder

Bland veckans läsarbilder hittar vi ett par med nyhetsvärde.
Nu var jag ju på rätt plats på rätt tillfälle. Nu är vraket uppe. Kolla min bild bara!, utbrister Ingmarie Turesson som hade vägarna förbi Lunåkrahamnen på tisdagseftermiddagen.
– Visst är det båten det varit skriverier om!?!?
Mycket riktigt är det så. Dagen efter tog Ingmarie en ny sväng ner om hamnen och fick en kanonbild på ”miljöförstöraren”. Spektakulär är även bilden som Jenny Rosengren tog på den flygande Spitefiren. Vi tackar tjejerna och övriga som skickat bilder till oss.

Tyvärr har vi inte möjlighet att publicera samtliga men ge inte upp. Nästa gång kanske det är din bild som finns med. Skicka in din bild till info@landskronadirekt.com märk mejlet ”Veckans Bild”.


Jenny Rosengren i Häljarp lyckades fånga denna Spitfire från 2:a världskriget när den flög från Löddeträffen den 23 september. Det är en av fem flygande i världen enligt henne.


Lite lokal industrihistoria. Maskin från Landsverket Landskrona som man kan beskåda nere i hamnens industriområde, är plåtad av Christer Brolin.


– Tyckte själv att färgerna på nattbilden blev rätt klara och fina, säger Henrik Jönsson som skickat oss ett par vattentornsbilder. Då väljer vi att visa den och utlyser härmed en tävling om vem som skickar in den bästa bilden på tornet i ”rosa-skrud”. Biobiljett i potten.


– Var en dag på stranden med mormor, meddelar Sofie Turesson och bifogar en knipe svartvita bilder tagna med mobilen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser