Annons

Ledande moderater oense – denna gång i domstolsfrågan

För kommunalrådet Tutti Johansson Falk, m, är det inte avgörande om tingsrätten ligger i Landskrona eller Lund, det avslöjade hon i en intervju som publicerades här på Landskrona Direkt den 19 september, på dagen två år innan nästa val.

En ståndpunkt som tycks ha retat upp flera av hennes partikamrater i Landskrona.
– Landskrona Moderaterna ställer helhjärtat uppför att  behålla domstolen i Landskrona, säger Olov Stråmark ordförande för Landskrona Moderaterna och menar att det är av största vikt att ha en väl fungerad polis och en domstol för rättstryggheten i stan.
Centraliseringen av vissa verk kan i och för sig vara bra, men jag tror att de flesta Landskronabor känner en bättre tillit om brottsmålen avhandlas i den stad de har begåtts, säger han.

Annons
 

Fokus på trygghetsfrågor
– Ska vi få ordning på kriminaliteten i Landskrona, så tror jag inte vi ska plocka bort någon del av den rättstryggheten vi har i dag. Vi ska med gemensamma krafter jobba mot att få ner kriminaliteten och göra Landskrona tryggt och säkert för våra medborgare, avslutar Olov Stråmark.

Läs mer:
Tutti: …inte dra en linje vid kommungränsen

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser