Annons

Aktivitetsdag – Landskronas  vandringsleder

På söndag är det dags för del två i invigningen av Landskrona Vandringsleder. Under våren och sommaren har Landskrona kommun anlagt ”Landskrona Vandringsleder”. Lederna sträcker sig längs natursköna och kulturhistoriskt intressanta områden i Landskrona stad med omnejd. Den längsta sträckan är en del av Skåneleden, som sedan fortsätter norrut.

På söndag mellan 13:00-16:00 kommer leden att visas upp både för barn och vuxna, den vana och den ovana vandraren. Mellan Landskrona Konsthall och Lill-Olas badplats kommer det därför att finnas flera stationer med olika hälso- natur- och kulturinspirerande arrangemang.  Aktivitetsdagen är ett samarbete med Landskrona museums arrangemang
”Söndag på museet”.

Annons
 

Läs mer om Landskrona Vandringsleder på http://www.landskronavandringsleder.se/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser