Annons

Massor av aktiviteter runt IP

Det sprudlade av aktivitet och folk på idrottsplatsområdet på lördagsförmiddagen när Direkten hade vägarna förbi. I ishallen spelade Lejonets ungdomar matcher, i idrottshallen spelades handboll på talangfull nivå, då steg 1 i ungdoms-SM för pojkar födda 1992 avgjordes och på planerna runt IP hölls något som kunde uppfattas som en Landoradag.

På sjumannaplanen lekte klubbens 99:or fotboll och drog ner applådåskor från den förhållandevis stora publiken. Inne på konstgräsplanen var charmen påtaglig när BK Landora dragit ihop hela tio lag med 5-6-åringar till ett sammandrag.
På IP:s kvarvarande grusplan hade klubbens 15-åringar arrangerat en storslagen loppis.
Vi har redan fått ihop en bra slant men så var här också folk långt innan vi öppnade, sa Bosse Madsen, något av en lagpappa och med ansvar för loppisverksamheten.
– Tanken är att vi ska spara så att killarna till våren kan åka på ett träningsläger i Europa, eventuellt till Holland. Men innan dess är det mycket jobb som väntar så finns där en företagare som behöver hjälp så har vi 35 pågar som är redo att rycka in. Varför inte en inventering eller packa kassar. Hellre att vi stöttar ungdomarna än att vi ser de sysslolösa på stan, avslutar eldsjälen Madsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser