Annons

Jörgen firade 33 med comeback och mål

Det blev en minst sagt händelserik 33-årsdag för Jörgen Pettersson. En oväntad och efterlängtad comeback kröntes inför 2370 åskådare med ett mål, fem minuter efter att han signalerat för byte.
– Jag låg och fiskade, sa en helt slutkörd Jörgen Pettersson efter slutsignalen. Målet betydde 4-2 till BoIS, dessförinnan hade laget öppnat med att spela årets bästa fotboll och Charles Anderson gjort två mål innan matchuret stod på 14 minuter.

Mjällbys tränare Tomas Andersson-Borstam pratade på presskonferensen om att man gav BoIS lite för många morötter i matchen. I ärlighetens namn borde han ha nämnt alla morötter som domare Patrik Berglund bjöd MAIF på. Nu blev gudskelov inte utvisning på Jocke Persson eller den skänkta straffsparken matchavgörande.

Annons
 

Utöver kamp och kämpaglöd bjöds publiken på fyra riktigt snygga BoIS-mål. Där 3-1 målet i inledningen på andra halvlek kanske trots allt var matchens delikatess. Efter upprullning och fint samspel mellan Max Mölder och Mirza Jelecak på högerkanten spelas bollen över till vänstersidan där den går via Jörgen Pettersson som hittar Robin Wikman som med en överlappning tar sig ner till kortlinjen och med en härlig känsla i vänsterfoten hittar Fredrik Olsson som bara har till att sticka fram huvudet och nicka bollen i mål.

Mer om matchen hittar du på BoIS hemsida>>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser