Annons

Jonas Olsson avgjorde

Ex-BoISaren Jonas Olsson fortsätter att imponera i utlandet. Efter hans senaste flytt till engelska Premier League har han tre matcher från start i West Bromwich. På lördagen satte han också sin första balja i ligan då han gjorde matchens enda mål då Birminghamlaget mötte Middlesbrough på bortaplan.
– Ja, det stämmer. Jag gick upp och skulle nicka på en hörna men missade. Bollen kom dock tillbaka och jag satte till högran och målet var ett faktum, säger Jonas Olsson till Landskrona Direkt.
Uppenbart var Olsson het.
– Det var jag. Jag hade en nick i stolpen också, säger Olsson.

Hemma i BoIS och även i Holland var Jonas känd för sin spelstil. Gula kort dök upp allt som oftast. I England kom också det första gula kortet i samma match som det första målet.
– Haha… Ja, och det var vid samma tillfälle. Efter målet sprang jag fram till fansen bakom målet och firade. Men det var uppenbarligen något man inte fick göra här, säger Olsson som dock hoppas slippa bestraffning från klubben.
– Vi har ett system som innebär att man fåt böta en tiondedel av sin veckolön om man drar på sig en onödig varning. Jag hoppas att de tar i beaktande att jag inte kände till att man fick fira med fansen och att jag slipper böta denna gången, säger Olsson som börjat komma till rätta.
– Allt börjar falla på plats nu. Det är en fantastisk liga. Inget ont om den holländska ligan men Premier League är en av de hetaste i världen och det märks på matcherna. Det är en dröm som har gått i uppfyllelse, avslutar Jonas Olsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser