Annons

Falcons i Scandinavium

Den 4:e januari sätter Falcons publikrekord för en division 1-match i innebandy.
Det står redan nu klart, sedan landskronaklubben fått den stora äran att vara med under den stora evenemangsdagen på Gothia Innebandy Cup, världens största innebandyturnering.

Det gällande publikrekordet för en division 1-match är 1 431 personer. Under Gothia Innebandy Cup 2008 slogs publikrekordet för en match i Svenska Superligan. Då såg 7 863 personer Pixbo Wallenstam slå Storvreta med 7-3 i Scandinavium.

Annons
 

Falcons möter göteborgsklubben och serienykomlingen Lindås Waves i Scandinavium. Matchen spelas innan deltagarna från närmare 500 lag ska bjudas på stor show.
Det gör att många, om inte alla, kommer att finnas på plats även under vår match, säger Petri Manu, sportchef i Landskrona Falcons.
Efter showen är det sen dags för Pixbo Wallenstam att möta FC Helsingborg i Svenska Superligan.
Vi kommer att uppmana så många av våra lag som möjligt att delta i Gothia Cup, därmed kan vi räkna med lite publikstöd också, säger Petri Manu.

Närmast på programmet väntar imorgon skånederby för Falcons då man på bortplan möter Ängelholm.
– Som alltid med derby är det ovisst på förhand. Ängelholm kommer naturligtvis att vara otroligt taggade och revanschsugna efter fjolårets två förluster mot oss, avslutar Petri Manu.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser