Annons

En lördag med DSV

– Vi på DSV ser fram mot att flytta till Landskrona inom de närmaste åren. Med tanke på att vi planerar för att ha upp till 1000 anställda på orten kommer många Landskronabor att komma i kontakt med oss och vi med dem. Vi vill därför redan nu gärna lära känna Landskrona och de som lever och arbetar här, säger företagets VD Henrik Holm med anledning av att man imorgon, lördag finns på Kasernplan mellan  10:00-15:00 med två av sina bilar.
Här får vi tillfälle att bekanta oss lite närmare med varandra. Personal från DSVs sälj, produktions- och personalavdelning samt representanter från våra åkerier kommer att finnas på plats för att berätta mer om DSV och transportbranschen, säger Henrik Holm och hälsar alla välkomna och ser fram mot en trevlig dag med både underhållning och överraskningar för hela familjen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser