Annons

DataPryl tror på Infarten

Efter  sex år på Internet öppnade  Advanced DataKonsult – DataPryl.se även en hämtbutik på Infartens Köpcentra i Landskrona.
– Det är ett led i att  komma närmare mina kunder och  därmed få en ökad personlig kontakt, säger Jonas Ekelund som har en lång erfarenhet som datorsäljare.
Jag har över 14-års erfarenhet från branschen. Det började med Brixton som jag drev tillsammans med min far och bror innan jag flyttade till Helsingborg. Där startade jag upp min firma men längtan tillbaka till Landskrona blev stor och sedan ett par år är jag tillbaka i stan.

Hämtbutiken har han slagit upp i den tidigare sko- och nyckelservice hörnan, alldeles intill Hemköp.
Nu skall vi med förenade krafter få fart på Landskronas enda riktiga köpcentra. Det är viktigt att vi får klart med en busslinje ut hit. Dessutom måste vi fylla de tomma lokaler som finns här, avslutar Jonas Ekelund och börjar expediera en kund som är i behov av ett nytt usb-minne.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser