Annons

Borstahusen nominerade till design- och publishingpris

I höst är Borstahusen Kommunikation med och slåss om både Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset.

Den landskronabaserade reklambyrån har tre bidrag nominerade i de två tävlingarna.
I Svenska Designpriset tävlar Borstahusen med receptsamlingen Compact Cooking från Findus och annonser från möbeltillverkaren Norrgavel.

Annons
 

Receptsamlingen riktar sig mot serveringar med begränsat utrymme. Den innehåller rätter som kan lagas i mikron och samlingen består av ett antal stryktåliga kort. Annonserna för Norrgavel handlar om Länstol och placerar stolen i helt oväntade miljöer – en stormarknadsparkering, en avfallsstation. Båda bidragen tävlar i kategorin Reklam Print och mer information om dessa samt övriga medtävlande hittar du på capdesign.se/designpriset, där man även kan rösta på bidragen.

I Svenska Publishingpriset är Studentlitteraturs årsredovisning för tredje året i rad nominerad i kategorin Årsredovisningar – näringsliv.  2006 tog förlaget och Borstahusen hem segern i den kategorin.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser