Annons

Wanted -en orgie av specialeffekter VATTENTORNSPATRULLEN GÅR PÅ BIO

Häftiga bilar, stora explosioner, skruvade kulor och Matrix gånger tio, fast utan latexjackor. Filmen kastar oss direkt in i ett högt tempo och det gäller att hänga med i svängarna.

James McAvoy (The Last King Of Scotland) som spelar Wesley Gibson var jag först lite tveksam till om han skulle kunna spela actionhjälte, men eftersom han spelar med väldigt mycket känslor så gör det bara honom mer intressant. Fox spelas av Angelina Jolie (Mr & Mrs Smith) som på vanligt vis spelar den heta och tuffa bruden. Morgan Freeman (The Dark Knight) spelar på de sätt vi gillar honom bäst, kall och nonchalant.

Annons
 

Filmen handlar om ett gäng med ”superkrafter” a´la Matrix och fast det inte handlar om datorer så köper jag ändå anledningen till deras övernaturliga krafter. Det är helt enkelt så att anledningen är väldigt enkel men intressant. Utan att gå in för mycket på vad som händer i filmen så är filmen en orgie av fina specialeffekter, och gillar man detaljerat slowmotion våld är denna film en njutning.

Historien är intressant och tyvärr får vi inte veta så mycket som vi velat. Det är en intressant story varför inte berätta mer innan filmen ar slut? Manuset har sina tunna områden och känns ibland lite rörigt men räddas då av fina effekter.

Det var ett tag sen det kom en ”ultra-action” film, så är du ett riktigt action-fan bör gå och se den direkt! En stark trea.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser