Annons

Veckans guidade turer

I veckan arrangerar LandskronaPlus två guidade turer. Den första går längs ”paradgatans” kolonier i Sveriges äldsta koloniområde och handlar naturligtvis om Citadellkolonierna och heter ”Mellan gullregn och kärlek”.

Här blommar skaparkraft och odlarglädje. Tillsammans med en kunnig guide strosar man in på småstigarna och ner till vallgraven där man gör nedslag i områdets historia, om människorna, stugorna och trädgårdarna. Turen sker imorgon klockan 17.30 och tar cirka en timme.

På onsdag är det sedan dags att visa upp Landskrona Rådhus.
Under cirka 1,5 timme får man chansen att se Landskronas pampiga rådhus från insidan och lära sig mer om dess historia, arkitektur och konstnärliga utsmyckning. Turen startar klockan 18.00.

Under nästa vecka genomför Landskrona Plus en extrainsatt tur längs Strandvägens stora villor.
Här går man en promenad längs Strandvägen och tittar på arkitekturen både i de stora villorna från förra sekelskiftet och även på några modernare villor. Även denna tur startar klockan 18.00 och cirka.

Samtliga turer ska förbokas hos LandskronaPlus (Turistbyrån) på Storgatan 36.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser