Annons

”Sakta gå hem genom stan…”Om Monica Zetterlunds mest kända och älskade sånger

Lördagen den 20 september skulle Monica Zetterlund ha fyllt 71 år. Samma dag uppmärksammar Landskrona Riksteaterförening det med en föreställning i Teaterrestaurangen med den danska sångerskan Cathrine Legardh.

Från ”Kongens by” tvärsöver sundet kommer hon – Cathrine Legardh – för att tolka vår egen Monica Zetterlund.
– Och hon gör det med värme, känsla och briljans, utlovar Landskrona Riksteaterförening i ett pressmeddelande.
Cathrine har samarbetat med många av jazzens storheter och uppträtt bl.a. på de internationella jazzfestivalerna i Glasgow, Edinburgh och Köpenhamn. Just nu är hon också aktuell med sin nya CD ”Gorgeous creature”

Programmet innehåller sånger såväl från Monicas svenska som internationella repertoar. Vi får lyssna till Hasse och Tage, Povel Ramel, Olle Adolphsson och Beppe Wolgers underbara texter, som till exempel ”Monicas vals” eller ”Sakta gå hem genom stan”, men även sånger som ”Once upon a summertime” och ”As time goes by”, för att nu bara nämna några av Monicas många succélåtar.
Med sig har Cathrine Leif Gellerfalk på piano, Lasse Thorsberg, bas och Christer Karlberg, gitarr. Föreställningen är cirka 1 timme och 40 minuter inklusive paus.

I restaurangen serveras också en buffé som ingår i biljettpriset.

Mer information på www.landskronariksteater.se
Mer om Cathrine finns att läsa på www.legardh.dk

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser