Annons

Landskronafirma lyser upp Slottsparken i Malmö

BeCe Ljudproduktion AB i Landskrona är ett av nio företag som genom en tävling valts ut att medverka i ljusarrangemanget, ”by Light” i Malmö i höst.

Det är nio platser i Slottsparken som ska ljussättas och där den vanliga belysningen då kommer att släckas ner. Syftet som Malmö Gatukontor har är att hitta nya innovativa lösningar som kan användas i framtiden.

Av de 76 som kände sig manade att delta valdes alltså Landskronafirman BeCe Ljudproduktion AB ut.
Det känns jätteroligt, säger en strålande glad Björn Carlsson VD.
Det känns även mycket bra att vi bara är en av nio dessutom. Sen är det ju kanon att vi är utifrån och inte ifrån Malmö.

Något alldeles extra
Vi kommer självklart ha något alldeles extra, vi kommer ju att vara bäst, skrattar Björn Carlsson och tror att anledningen till att hans firma kommer sticka ut lite mer än de andra är den unika idén.
-Vårt tema kommer vara stjärnfall som på avstånd ger ett blått sken i vegetationen. Kommer man närmare tycks bänkarna sväva en bit över marken. Sätter man sig ner ser ut som 1000-tals små stjärnor under vegetationen.

– Anledningen att vi blev utvalda tror jag är för att vårt koncept är väldigt roligt. Vi gör ju det endast för att det är roligt för det ligger ju inga pengar i det. Sen tror jag också det beror på att vi har stor erfarenhet. Vi har belyst många parker och byggnader tidigare.

BeCe hoppas att nya möjligheter öppnar sig i och med medverkan i by Light.
– Det hoppas jag verkligen. Det hade varit roligt och kunnat göra fler jobb i Malmö och vi hoppas att fler får upp ögonen för oss, avslutar Björn Carlsson.

Evenemanget som tar plats i Slottsparken i Malmö har premiär den 31 oktober och pågår till och med den 9 november.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser