Annons

Domaren i fokus på IP

Domare Keijo Hyvärinen kom att hamna rejält i rampljust i dagens mållösa match mellan BoIS och Åtvidaberg.
Det var en parodi, sammanfattade BoIS sportchef Mats Aronsson domarinsatsen.

BoIS blev bestulna på en straffspark sedan Robin Wikman vräkts omkull i straffområdet. Sex gula kort, ett rött och tränare Anders Linderoth uppvisad på läktaren med enbart sekunder kvar på matchuret var andra ingredienser som satte känslorna i svallning på IP denna kväll.

Efter en trist första halvlek där gästerna haft det mesta av spelet ryckte BoIS upp sig något i andra. BoIS ska dock vara glada för att inhopparen i ÅFF, Oscar Möller, inte hade krutet torrt då han svarade för matchens blunder i den 79:e matchminuten när han från nära håll sköt över.

Sett från den ljusa sidan tar BoIS åter poäng mot ett topplag och med 35 poäng på kontot lär laget inte kunna ramla ur Superettan.
Mer om matchen på BoIS hemsida >>

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser