Annons

Lagman Larsson bjuds in till Landskrona

Domstolens verksamhet har alltid varit av stor betydelse för Landskrona kommun. Med anledning av att Ralf G Larsson har tillträtt som lagman vid Lunds tingsrätt bjuder kommunledningen in till diskussion om för framtiden viktiga frågor.
– Jag är angelägen om att vi gemensamt hittar lösningar för domstolens närvaro i Landskrona. Detta är särskilt angeläget efter det regeringsbeslut från i våras som garanterar domstolens fortlevnad i Landskrona. Diskussionen kommer bland annat att handla om domstolens behov av lokaler, säger Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande.

Inbjudan har skickats till Lagman Larsson med förslag på tid, plats och att frågor som domstolens verksamhet och lokalfrågor diskuteras vid mötet.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser