Annons

Landskronapräst i ”Kropp och själ”

En av Landskrona församlings präster, teol. dr. Eva-Lotta Grantén, medverkar i Sveriges Radios program ”Kropp och själ” i P1 på tisdag, den nionde september klockan 10.03.

Eva-Lotta kommer att tala om ”altruism” = osjälviskhet. En vilja att göra gott utan egen vinning.
– Programledaren Ulrica Hjalmarsson hade fått nys om att jag skrivit en avhandling om osjälviskhet, berättar Eva-Lotta. Ämnet med själviskhet kontra osjälviskhet blev aktuellt genom ett brev från en mormor som funderade på de här frågorna. Hon hade under många år hjälpt genom att passa barnbarnen. När sedan hennes dator krånglade bad hon svärsonen om hjälp flera gånger utan resultat. Han hittade aldrig någon tid för att hjälpa henne i gengäld.

Programmet går i direktsändning strax efter klockan 10.00 på tisdagsförmiddagen. Den som missar direktsändningen får en ny chans tre minuter efter midnatt samma dag, då programmet sänds i repris. En nedbantad version kan höras av den som är morgontidig, söndagen den 14 september klockan 07.03.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser