Annons

Attentat mot bil på Järnvägsgatan

Strax innan midnatten mot söndagen hördes en kraftig explosion på Järnvägsgatan i Landskrona. När polisen kom till platsen kunde de konstatera att någon placerat någon typ av sprängladdning eller liknande under en bil. Explosionen blev så kraftig att flera rutor i fastigheten intill krossades. Bilen är omhändertagen för teknisk undersökning.

Polisen misstänker att sprängningen har att göra med den skottlossning som ägde rum tidigare i veckan.
– Det är vår bedömning i dagsläget. Vi tror att det är en uppgörelse mellan två grupper men man kan inte arrestera en grupp. Och för att ta in en individ så krävs det att vi har mer på fötterna. Därför håller vi på att samla in uppgifter för att få mer klarhet i både skottlossningen och sprängningen, säger Charley Nilsson, informatör vid Skånepolisen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser