Annons

Lejonet mot Pantern

I kväll klockan 19.30 börjar försäsongen på allvar för Lejonet då Pantern gästar Karlslundshallen med ett kombinerat J20 och en femma från sitt a-lag.

Redan förra helgen var dock stans ishockystolthet igång så smått då man i en miniturnering mötte Frosta och Lund. Lejonet vann båda matcherna och därmed turneringen som spelades med reducerad matchtid iform av två gånger 20 minuter.

Annons
 

Den nya tränarduon Bo Nilsson och Magnus Hermansson har fått en god uppstart.
Säsongsupptakten har sett mycket bra ut. Vi har många unga spelare som kommer att visa framfötterna under säsongen, säger Magnus Hermansson och intygar att det har varit bra fart på träningarna och en positiv inställning från killarna.

Klara nyförvärv
Klara nyförvärv är målvakten Mattias Möllerström, som spelade i Lejonet för två säsonger sedan,  Andreas Lind från Osby, Adam Ståhl från Rögles J-18, Gustav Zaph från Jonstorp och Fredrik Olsson från HC Örnen.
 – Vi har en del andra spelare på väg in i truppen men inget klart än. Det är ett par rutinerade namn som vi jobbar på.  Det ser mycket bra ut, säger Magnus Hermansson och ser fram emot kvällens match.
– Här får vi en riktig genomkörare. Det ska bli intressant och se hur vi står så här tidigt på säsongen.

Barn på isen
På tal om Lejonet så startar årets hockeyskola upp imorgon lördag. Inskrivningen börjar redan 7.30 och själva hockyskolan drar sedan igång klockan 9.00.
Alla barn mellan 3-12 är välkomna, hälsar Vesa Ruuskanen och uppmanar intresserade att ta med skridskor, hjälm och vantar-handskar.
Vi har så att man kan låna ”prova-på” grejor. Det är allt från skydd till klubbor och faktiskt även några par skridskor.

Kan man inte komma på lördagen är man välkommen på tisdagar 17:10-18:00 och lördagar 8:30-9:20.

På söndag kommer Lejonets ungdomslag att möta danska Herlev. Från tidig morgon till sen eftermiddag kommer de två klubbarna ha utbytte med varandra i och kring Karlslundshallen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser