Annons

– De är helt fantastiska!

– De är helt fantastiska i Landskrona!, det säger Ulrica Dahlberg ordförande i Ulla-Carin Lindquist stiftelse för ALS-forskning och syftar på det engagemang som medlemmarna i Lokstallet och tidigare även Road Riders MCC lagt ner för att skapa en ALS-dag i Landskrona.

– Ofta när jag är ute och talar tar jag upp Landskrona som det goda exemplet, säger Ulrica Dahlberg och medger att hon till en början hade fördomar mot mc-killarna.
– De har verkligen kommit på skam, säger hon och skrattar hjärtligt.

Annons
 

Jag har varit i Landskrona under tidigare ALS-dagar och kommer även att närvara på lördag. Det killarna gör är helt fantastiskt ur tre aspekter. Det är viktigt med den publicitet som den relativt okända sjukdomen får. Det samlas in pengar och det gör skillnad. Sen tror jag det är skönt för alla drabbade och deras anhöriga att se hur man här bryr sig. Det känns verkligen som hela Landskrona står bakom detta.

Under det första året åkte Ulrica Dahlberg med i mc-följet men avstod ifjol.
– Jag var lite rädd då. Vi får se om jag hinner samla mod till lördag, säger hon avslutningsvis.

Läs mer om ALS-dagen här >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser